www.RegieLive.ro
RegieLive
Membri
Forum
Regie
Facultate
Hardware
Programare
Unix & Linux
Internet
Muzica
Filme
Jocuri
Sex
Sport
Diverse
Bazar
Cupidon
Jobs
Facultate
Bancuri
Subtitrari
Contact

Asculta ProFM Campus

Diverse / MUNCA LA DOMICILIU

Evaluare MAPP
MUNCA LA DOMICILIU
Autor Mesaj
live4you

Mesaje Forum: 1
Distractiv MUNCA LA DOMICILIU  (Postat la data: 2006-03-10 19:05:18)
Munca La Domiciliu
Vrei Sa Castigi Un Ban In Plus Stand Acasa?
Tot ce trebuie sa faci,este sa trimiti un e-mail cu textul ''detalii'' la : alexa1985_4u@yahoo.com! iar eu iti voi trimite toate informatiile necesare,NU conteaza ce varsta si ce studii ai,Totul Este Foarte Simplu!
Ochios

gigi_soferu

Mesaje Forum: 14
Impotriva LASA-NE, LASA-NE  (Postat la data: 2006-03-10 22:46:23)
Am pus botu odata la asa ceva.
Pentru amatori: va pierdeti timpul. Va trimite un mail kilometric in care nu spune exact ce trbuie sa faci si daca insisti in prostie te pune sa trimiti un plic autotimbrat la nu stiu ce casuta postala in care iti spune sa comanzi o carte sau niste instructiuni cu mai multe detalii pe care dai intre 8 si 30 RON; sau sa completezi un formular si sa il trimit prin mail .....; sa te invite la o "conferinta" undeva pe la Muzeul Antipa; sa faci bani pe net citind mailuri; jocuri piramidale.....
Sunt destule, am incercat destule, dc nu credeti incercati si voi dar mi-am pierdut si eu timpul degeaba scriind acest mesaj

havana20

havana20

Mesaje Forum: 19
Impotriva :|........  (Postat la data: 2006-03-12 02:28:45)
trimite un mail la adresa esti_un_prost_dak_raspunzi@yahoo.com cu subiectul detalii dupa care vei primi instructiuni cum sati arunci bani p geam si dupa aia tot ce trebuie sa faci e sa astepti mult si bine pana vei deveni JIJI becaly Neutru

roockie_d2003

Mesaje Forum: 4
Nota Jocurile piramidale sunt ILEGALE !!  (Postat la data: 2006-03-14 09:54:11)
Serios acum... eu m-am documentat si citesc in continuare despre lucrurile astea... NU va bagati in jocuri piramidale !! invatati din greselile altora !
In schmb.. daca vorbim de sistem MLM(multi-level marketing).. de fapt se vorbeste din ce in ce mai mult si in Romania... acesta este perfect legal ! Uitati-va la Oriflame sau Avon... ca sa nu mai spun de AmWay! Ceea ce le diferentiaza insa... este PLANUL de marketing !!!

Daca vreti intr-adevar sa castigati un ban in timpul liber... contactati-ma pe ym: roockie_d2003 si va voi spune cum am facut eu 5.000.000 in numai 2-3 sapt

natyalexfree

Mesaje Forum: 2
Nota Multa atentie la jocuri pramidale, ajungi la parnaie!!!  (Postat la data: 2006-03-22 13:28:08)
Cei mai mari tzepari sun astia cu jocurile piramidale(ilegale in romania).Ceva ce am auzit de curand: DELPHIN INERNATIONAL. Ma, da astia sunt pishatzi rau. Vine cel mai bun prieten la tine si-ti zice:"Ba am un job pt tine, e belea, iti faci de un BMW intr-un an. Tre sa-mi dai 43 RON, mergi cu mine la o conferinta, si-ti explica acolo ce trebuie sa faci".Da` nu-ti spune el, ca cica a semnat un contract de confidentialitate si nu are voie sa divulge patentul firmei, etc. abureala din asta.Iti mai zice sa fii imbracat la 4 ace, ca cica aia unde te duce el sunt mari magnati Rasete . Daca vreti sa aflati mai multe intrati pe http://www.ziuaiasi.ro/forum/subject.php?sid=55&from=30

Aveti mare grija, Dan Bogdan Blidariu asta, managerul lor are deschis deja dosar penal, urmeaza sa li se deschida tuturor celorlalti.

d81cristian

Nota Salut  (Postat la data: 2006-11-05 10:41:55)
Imi cer scuze d-le(na) natyalexfree,ai fost la delphin si chiar nu ti-a placut,ca eu sunt la ei de 1 luna si am castigat 1980e.Imi pare tare rau sa vad persoane care vorbesc in necunostinta de cauza despre anumite subiecte , sa stii ca se poate sa-ti cumperi BMW intr-un timp foarte scurt! Ochios Bolnav

csillus0407

Nota :)))  (Postat la data: 2008-06-06 15:35:07)
e super tare sa lucerzi la domiciliu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stiti unii oameni nu stiu de ce port capul pe gatRasete)
aici se castiga f multi bani!!! razand si chefuind
cine a ”patit”, e din cauza lui..nu din cauza firmei
in 2 saptamini sa castigi mai mult de 1000 de euro de expl? si sa le primesti in mana si sa le ajuti pe parinti, sau sa oferi o viata mai buna copilului tau e cel mai frumos lucu din viata!!!!!!!!!!!!!!! eu platesc impozit pe salar, am autorizatie...daca ar fi un lucru ilegal asi putea plati impozit pe ceva ce este ilegal?...hm nu cred

buda_daciana

Nota TAPA  (Postat la data: 2008-10-07 13:05:36)
Se vede ca traim in Romania ne furam intre noi

darkblue09

Nota Oferta munca la domiciliu  (Postat la data: 2009-05-16 01:35:48)
Peste tot unde pune cineva un anunt de munca la domiciliu, apar alti 10 care sa ii sara in cap si sa vorbeasca in nestiinta de cauza cum X e schema piramidala, si Y e teapa mare, chiar daca ei nici nu au intrat pe site-ul lor macar.

Sunt destule oferte de munca la domiciliu pe net, trebuie doar sa alegi cu atentie atunci cand te inscri in vreun program din acesta.

Iar cu afacerile MLM, cei care le confunda cu scheme piramidale fac o mare greseala si vorbesc fara sa stie ca sunt cateva mari diferente intre cele doua.

Eu sunt inscris intr-o afacere MLM, si pot sa spun ca nu ma asteptam sa am asa rezultate. Trebuie putina munca, dar rezultatele sunt pe masura. Conteaza si in echipa cui intrii, dar depinde numai de tine daca vei reusi sau nu.

Va recomand sa incepeti afacerea GDI, este extrem de usor sa castigi bani cu aceasta afacere. Mai ales ca, daca intrati in echipa mea, veti avea suport si ajutor 24/24, si veti fi ajutat pana cand veti avea primii bani in cont.

Afla mai multe detalii pe link-ul de mai jos:

www.info-media.ws

Autentificare
 User:
 Parola:
Logare Automata

Cont Nou  Parola Uitata
Ultimele Joburi
Programator ...
Operator call center
Lider dezvoltare ...
Consilier financiar
Consultant financiar
Anunturi Bazar
Karcher echipamente ...
Espavo karcher ...
Espavo karcher ...
Vand ecm-uri ...
Vand placa de baza ...
!! 25 de cartele ...
Vand placa video ...
Subtitrari Filme
Ci Ling
The Great Queen Seondeok
Boh lee chun
Cabin Fever 2: Spring Fever
Ready to Rumble
Paa
The Collector

Despre Noi |  Intrebari si Raspunsuri |  Link-uri |  Parteneri |  Unelte |  Webmasteri |  Termeni si Conditii |  Contact |  DC++ |  Bazar RSS Bazar RSS
Copyright ©2002 RegieLive® - REGIELIVE® este marca inregistrata.
Copierea partiala sau totala a continutului site-ului este interzisa.
Utilizarea acestei pagini si a site-ului reprezinta acordul tau de a respecta Termenii si Conditiile site-ului.
Va Recomandam: Big Brother Pizza - Livrare in Regie | Anunturi | Magazine Online | VIVA! Vedete cat cuprinde | Detector de Radar | Statie radio Midland | Parfumuri | Accesorii Telefoane | CrazyToys.ro - Jucarii si Jocuri | Anunturi Auto | Echipamente de Protectie | Anunturi Imobiliare | Anunturi Gratuite | EasyGames.ro | www.asfsim.ro | www.ose.ro | Jocuri Online | Matrimoniale | Horoscop | Referate | Copii si parinti | Dragostea invinge! | Carti de specialitate in engleza | Matrimoniale, prietenii, dating