Buna ziua!
Nu stiu sectiunea la care ar trebui sa postez si imi cer scuze pentru asta.

Am primit un email prin care sunt anuntat ca am castigat un sejur gratuit la unul din hotelurile cuprinse intr-o campanie a Programului de Dezvoltare al Turismului Individual European (PDTIE). Desi la inceput am ras, pe principiul "cei prea bine pt tine sa nu crezi", am intrat mai apoi pe siteul lor si am vazut ca pare a fi ceva serios. Ce ma intereseaza e daca si altii au avut de aface cu un astfel de mesaj si cat de serios a fost?
Astept raspunsuri si va multumesc!
top
Am primit si eu chiar acum un astfel de email si nu stiu ce sa cred. Ati aflat ceva ?
top
Programul de Dezvoltare al Turismului Individual European (PDTIE) nu e EUREST

Acum am reusit sa-mi dau seama ca acesti tovarasi din PDTIE sunt defapt niste tepari care au aflat de Eurest si prin confuzia creata, trimit aceste mesaje. Daca primesti aceste mesaje si intrebi la un hotel, din cele pe care ti le dau ei pe site, reprezentantul hotelului iti va spune ca face parte din Eurest dar daca va uitati, acesti nemernici fac parte din programul PDTIE!

DECI E TIAPA!
Mesajul a fost editat de catre smash la data de 08.08.2013 14:00:34
top
mentionez ca am primit si eu 2 mail-uri de acest gen...dar pe 2 adrese de mail diferite, inregistrate pe nume diferite...dar si primite de pe site-uri diferite, respectiv colegiimei.ro si acasa.ro...am completat formularele ce-i drept, inca nu am primit nimic, am listat fiecare pas efectuat...la fiecare  cod alocat(alta serie, alt numar) scrie ca mai sunt de alocat 3342 (din 100000)certificate...cum se poate asta, daca chiar eu cu mana mea am mai scris un formular? am si sunat la doua pensiuni din romania, respectiv azuga si harghita bai...la azuga am intrebat care sunt modalitatile(ca si pensiune, ma refer) de a te inscrie in acest program, avand si eu o pensiune in delta dunarii si dorind s-o promovez. Stiti ce mi-a spus? ca cei din tara la care s-au inscris in program nu mai raspund la telefon si ca acuma sunt preluati de Polonia...si ca ar suna la ei, dar nu intelege limba...eu cred ca sunt mana in mana cu asa-zisii organizatori...poate nu e chiar teapa, dar costa destul masa ca sa dea cazare gratuita...astept cecurile...oare sa achit curieratul???sau sa le returnez?IntrebareIntrebareIntrebare
top
e teapa. si eu m-am inregistrat azi si imi spune la fel ca mai sunt 3342 certificate ramase. cautati direct programul eurest daca vreti sa va inscrieti.
top
bine ca am ajuns pe site si am vazut ce ati scris despre acesrte mail-uri. ca era gata sa platesc si eu banii pt certificate! acum m-am lecuit! mersi ca spuneti si altora!
top
am primit plicul, dar nu l-am ridicat de la posta. banii ajung intr-un cont Raiffeisen Bank Satu Mare, deschis pe numele Travel ,…LLc, ceva de genul…Firma ar fi din Satu Mare, plicul a fost pus de la o cutie postala din Odorheiu Secuiesc.Mentionez ca pe mfinante.ro codul fiscal nu apare...firma inexistenta... Nu am vrut sa ridic plicul, intrucat in scurt timp am mai primit si alte doua mail-uri (identice ca si formulare, doar cica, alt cod de alocare…) de pe alte site-uri…e sigur o mare tzeapa…Am sunat si la alte pensiuni de pe listele lor si culmea! mi-au confirmat ca primesc cecuri eurorest...cred ca sunt defapt niste tepari care au aflat de Eurorest si prin confuzia creata profita de unii…daca merge, merge...daca nu...vrajeli de pe net…is buni de trimis pe mana politiei…
top
Raspunde